­

Tot ziens op zaterdag 24 mei 2025

Rolstoelers
Rolstoelers zijn welkom om mee te doen bij de 5 km. Zij starten niet in de manege om het schelpenpad te vermijden. Zij starten bij Groot Hennekeler. 

Te laat voor inschrijving
Er is een na-inschrijving op de dag zelf. De kosten moeten dan per PIN worden voldaan.

Honden
Honden zijn toegestaan, mits kort aangelijnd.

Gevonden voorwerpen
Brengen en af te halen op het Startbureau. Daar verzamelen we op de dag zelf alles. Verloren spullen kunnen na de wandeldag gemeld/opgevraagd worden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Intocht door centrum
Vanaf ca. 14 uur komen de eerste wandelaars in het centrum. Vanaf 15 uur komen de eerste groepen en de muziekkorpsen in de bebouwde kom. Om 17 uur is nagenoeg iedereen door de finish.

Overnachten in Nijkerk
Het VVV Informatiepunt is gevestigd bij Boekhandel Roodbeen. Zij helpen u graag. Hun telefoonnummer is 0332452712. E-mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De website Lekker Nijkerk geeft ook informatie.

Garderobe
We hebben geen garderobe. Wel mogen groepen een tas of doos neerzetten in het zand aan de rechterkant van de manege. Het is voor eigen risico, we houden geen toezicht. In de tas of doos zit meestal een pakje drinken of wat snoepgoed voor de kinderen om te nuttigen na afloop. Daar is op het buitenterrein van de manege ruimte voor. Wel de rommel zelf opruimen.

Restitutie als je verhinderd bent

wij kunnen niet tot restitutie overgaan omdat wij kosten hebben moeten maken voor je inschrijving. Zo zijn er medailles ingekocht, is de beveiliging aangepast op het aantal wandelaars, net als de verkeersregelaars enzovoort.

Meer informatie? Bel VVV Nijkerk 033-2452712Kijk ook eens bij de Veel gestelde Vragen. 

 

­