­

Tot ziens op zaterdag 25 mei 2024

Voor 2024 is gekozen voor de mooie en cultureel historische gebieden rond Slichtenhorst, Appel, landgoed Meerveld en Appel. Wandelaars kunnen genieten van unieke doorsteekjes door weilanden en bosgebieden, met dank aan de landeigenaren! Dit geldt voor de 15, 20, 30 en 40 km afstanden. De 10 en 5 km blijven dichter bij Nijkerk en wandelen de ‘vertrouwde’ rondjes.

5 km en de finale

Bij de Wallersteeg, kruising met de Bloemendaalseweg komen alle afstanden samen. Ook voegen de muziekkorpsen zich hier tussen de wandelaars. Vervolgens gaan we via de Wallerstraat, 't Hazeveld, Vetkamp, Bruins Slotlaan, Ardeschstraat, Kolkstraat, Plein, Singel, Oosterstraat, Kleterstraat, Spoorstraat, Oude Barneveldseweg en de Luxoolseweg naar de manege. De muziekkorpsen begeleiden de wandelaars door de hele stad en dat is zoals altijd een groot feest!

Muziek
Tijdens de finale door de binnenstad zorgen muziekkorpsen voor een vrolijke begeleiding naar de finish. Hier kunt u bijkomen onder het genot van een drankje en een versnapering.

De muziekkorpsen die de wandelaars begeleiden zijn: Het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps, Blue Seals, Jeugd Showband Urk, Jachthoornkorps Urk, Showband Irene en DAP uit Apeldoorn. The Seaforth Highlanders of Holland zullen op het Plein spelen om de sfeer te verhogen.

Meer informatie? Bel VVV Nijkerk 033-2452712Kijk ook eens bij de Veel gestelde Vragen. 

 

­